Информација о промени траса линија 27Е, 33 и 48

Нема коментара Share:
Информација о промени траса линијаИнформација о промени траса линија 27Е, 33 и 48 27Е, 33 и 48

02.03.2021.
Током извођења радова на изградњи секундарне канализационе мреже и ревизионог водоводног шахта у Драгослава Срејовића и Булевару деспота Стефана, од 3. до 17. марта доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, саопштио је Секретаријат за јавни превоз. 

Радови ће се изводити по фазама и то:

ФАЗА 1 – радови на коловозу Булевара деспота Стефана непосредно испред зоне раскрснице са Драгослава Срејовића од 3. до 10. марта. Радови подразумевају заузеће траке за десно скретање и средње траке Булевара деспота Стефана непосредно испред зоне раскрснице са Драгослава Срејовића, као и дела саобраћајне траке Драгослава Срејовића у зони исте раскрснице за смер према Митрополита Петра. 

ФАЗА 2 – радови на коловозу Улице Драгослава Срејовића непосредно после зоне раскрснице са Булеваром деспота Стефана од 11. до 17. марта. Радови подразумевају заузеће десне саобраћајне траке Драгослава Срејовића на делу од раскрснице са Булеваром деспота Стефана до раскрснице Митрополита Петра. 

За време радова у овим фазама, Улица Драгослава Срејовића на делу од Митрополита Петра до Булевара деспота Стефана биће једносмерна према Булевару деспота Стефана. Линија 27Е у смеру према Миријеву 4 саобраћаће Булеваром деспота Стефана, Мије Ковачевића, Драгослава Срејовића и даље редовно, док ће у супротном смеру саобраћати редовном трасом. Возила са линија 33 и 48 у смеру према Кумодражу и Миљаковцу 3 ићи ће Булеваром деспота Стефана, Мије Ковачевића, Драгослава Срејовића, Митрополита Петра и даље редовно, док ће у супротном смеру саобраћати редовном трасом. 

Током извођења радова, возила са линија јавног превоза ће на измењеним деловима траса користити постојећа стајалишта, наведено је у саопштењу. 

Извор: www.beograd.rs

Претходна вест

Делови Старог града, Вождовца и Земуна сутра без воде

Следећа вест

Електрична енергија

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *