Бесплатно одношење кабастог отпада

Нема коментара Share:
Бесплатно одношење кабастог отпада

05.03.2021.
Екипе ЈКП „Градска чистоћа” ће 6. и 7. марта бесплатно односити кабасти отпад са београдских улица, саопштено је из овог јавног предузећа.

Непотребне кабасте ствари суграђани могу да оставе поред контејнера или испред својих дворишта, одакле ће их екипе „Чистоће” уклонити.

Ова бесплатна акција традиционално се спроводи сваког првог викенда у месецу.

Суграђани који располажу већим количинама отпада треба да се јаве „Градској чистоћи” на бесплатни број телефона 0800-000807, како би обавестили екипе предузећа о количини отпада и локацији на којој ће га оставити.

„Чистоћа” апелује на суграђане да искористе ову акцију како се кабасти отпад не би гомилао на јавним површинама осталим данима у месецу када се та услуга наплаћује. Одношење кабастог отпада бесплатно је само за грађане Београда. Правни субјекти и предузетници услугу одношења кабастог отпада могу користити кад год имају потребу за тим и по изузетно повољним ценама, а услуга се наплаћује по кубном метру однетог отпада и броју утрошених сати. Све информације о ценама и услугама „Градске чистоће” доступне су и на сајту www.gradskacistoca.rs.

Извор: www.beograd.rs

Претходна вест

Планирани радови на водоводној мрежи

Следећа вест

Отклањање квара на топловоду у Улици војводе Бране

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *