Весић: Министар Вулин у петак са одборницима Скупштине града о безбедности у Београду

Нема коментара Share:
Весић: Министар Вулин у петак са одборницима Скупштине града о безбедности у Београду

08.03.2021.
Министар унутрашњих послова Александар Вулин обратиће се у петак одборницима Скупштине Града Београда током расправе о стању безбедности у нашем граду, најавио је заменик градоначелника Горан Весић гостујући у јутарњем програму ТВ Хепи.

– Захвалан сам министру Вулину који је прихватио мој позив да заједно са начелником Управе београдске полиције Веском Милићем разговара са градским одборницима о стању безбедности у нашем граду. Министар Вулин је за неколико месеци постигао изузетне резултате у борби против организованог криминала, трговине наркотицима и људима, као и разбијању криминалних група. Ти резултати допринели су томе да се грађани Београда осећају безбедније, као и да њихова имовина буде заштићена. Верујем да ћемо доласком министра Вулина на седницу Скупштине Града Београда успоставити нову праксу да са највишим руководиоцима полиције на седници највишег градског представничког тела макар једном годишње разговарамо о безбедности у нашем граду – рекао је Весић.

Он је у име Града Београда честитао министру Вулину на разбијању Беливукове криминалне банде која је убијала и сакатила људе, рекетирала привреднике и угрожавала безбедност, личну и имовинску сигурност грађана.

– Седница Скупштине града биће прилика да разговарамо са министром Вулином и начелником београдске полиције Милићем, као и да чују мишљења и предлоге градских одборника који заступају Београђане о томе како можемо да побољшамо стање безбедности у нашем граду – поручио је Весић.

Извор: www.beograd.rs

Претходна вест

Весић у Београдској задрузи угостио прваке „Њујорк сити балета”

Следећа вест

Радојичић: Угоститељи испоштовали нове мере, извршено 818 контрола

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *