Никодијевић: Београд у Новакову част

Нема коментара Share:
Никодијевић: Београд у Новакову част

08.03.2021.
Председник Скупштине града Никола Никодијевић рекао је данас за канал Вести да је ово велики дан за Београђане. Како је навео, Београд ће, поред остатка света, одати почаст најбољем тенисеру свих времена. 

– Пре 311 недеља Новак Ђоковић се попео на „врх света”. Београђани су поносни и вечерас око 19 часова ће на фасади Скупштине бити приказани Новакови успеси, неки од најбољих поена и најзначајнијих трофеја које је освојио, како бисмо се подсетили на све што је до сада постигао. Објекти у граду који имају декоративну расвету светлеће у бојама српске заставе. Такође, билборди широм града ће бити посвећени тениском броју један. Ово је само мали знак захвалности Новаку и мислим да је ово само још један успех у низу – објаснио је Никодијевић.

Осврћући се на „Serbian oupen”, рекао је да Град Београд има искуства у организовању великих спортских догађаја. После краће паузе, овај турнир ће поново бити организован на Дорћолу.

– Новак је бренд и сви би желели да буду у његовој близини. Мислим да ћемо због тога привући велики број светских имена и да нас очекује још један врхунски спектакл. Верујем да ће гледаоци бити одговорни и да ће поштовати мере, али и да ћемо бити међу првим земљама које ће изаћи из ове кризе – истакао је Никодијевић.

Извор: www.beograd.rs

Претходна вест

Такмичење „Мале олимпијске игре”

Следећа вест

Београд слави Новака Ђоковића и његов највећи успех

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *