Одржано првенство Београда у малим олимпијским играма

Нема коментара Share:
Одржано првенство Београда у малим олимпијским играма

18.03.2021.
У организацији Београдске асоцијације за школски спорт, уз подршку Секретаријата за спорт и омладину, на првенству Београда у малим олимпијским играма, које је одржано у Спортском центру „Мастерс”, такмичило се 312 ученика од првог до трећег разреда београдских основних школа из седам градских општина. Ученици првих разреда такмичили су се на „забавном полигону”, ученици других разреда на „полигону спретности”, а ученици трећих разреда на „полигону свестраности”.

Од ученика првих и других разреда најбоље су биле екипе ученика ОШ „Светозар Милетић” из Земуна, које су се квалификовале за међуокружно такмичење. Међу ученицима трећих разреда најбољи су били дечаци из Основне школе „Светозар Милетић” из Земуна, док су међу девојчицама биле најбоље ученице Основне школе „Данило Киш” са Вождовца.

Такмичење је успешно реализовано, уз придржавање свих прописаних епидемиолошких мера ради спречавања ширења болести ковид-19. Због ситуације са вирусом није био дозвољен улаз за публику, али је Београдска асоцијација за школски спорт обезбедила пренос такмичења уживо путем лајв стрима на сајту www.skolskisport.rs.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

„Трофеј Београда 2021” у уметничком клизању

Следећа вест

Трибина „Значај и улога дечјих рекреативних програма”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *