Град Београд уз грађане Миријева – тражи се решење за вишедеценијски проблем са канализацијом

Нема коментара Share:
Град Београд уз грађане Миријева – тражи се решење за вишедеценијски проблем са канализацијом

19.03.2021.
Члан Градског већа Драгомир Петронијевић, директор ЈКП „Београдски водовод и канализација” Страхиња Даниловић и представници општине Звездара разговарали су данас са грађанима који су се жалили на проблеме са канализационим системом у Миријеву.

Петронијевић је рекао да су данас обишли више локација у овом делу града и да се тражи решење проблема.

– Грађанима можемо да обећамо да ће Град Београд и Општина Звездара бити уз њих док се проблем не реши. Решење није лако, то су вишедеценијски нагомилани проблеми, али трудићемо се да у најкраћем могућем временском року нађемо решење радећи заједно са нашим грађанима. Настављамо да се боримо за развој Београда, за бољу инфраструктуру, али и за побољшање свега онога што није добро – истакао је Петронијевић.

Он је подсетио да је недавно у Крњачи у кратком року решен проблем изливања фекалија, тако што су се брзо састали са представницима грађана и нашли решење. Већ истог дана кренуло је испумпавање фекалија, навео је Петронијевић и додао да је то привремено решење, а да ће се, како је и планирано, изградњом канализационе мреже овај проблем трајно решити. 

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Измена режима јавног превоза

Следећа вест

Планирани радови на водоводној мрежи у Земуну

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *