„Зимска кампања” добровољног давалаштва крви

Нема коментара Share:
„Зимска кампања” добровољног давалаштва крви

19.03.2021.
Институт за трансфузију крви Србије позвао је грађане да и наредне седмице дају крв, уз напомену да то могу да учине у просторијама ове установе у Светог Саве 39, радним данима од 7 до 19, као и суботом и празницима од 8 до 15 сати.

„Зимска кампања” је у току, тако да ће се трансфузиолошки аутобус у понедељак, 22. марта, од 11 до 16 часова налазити испред Општине Звездара и на Чукарици, у Пожешкој улици, испред дома здравља у истом термину.

У уторак, 23. марта, од 12 до 17 сати аутобус ће бити доступан код „Делта ситија” у Новом Београду а у Борчи код „Ритејл парк стоп шопа”.

Акција давалаштва крви биће организована у Новом Београду код „Макс бета” у среду, 24. марта, од 9 до 14 часова, док ће у четвртак, 25. марта, од 11 до 16 сати бити испред Општине Раковица и Општине Нови Београд. 

У петак, 26. марта, крв је могуће донирати у Новом Београду испред шопинг центара „Ушће” и „Имо аутлет центар” од 12 до 17 часова, а у суботу, 27. марта, трансфузиолошки аутобус ће се налазити код „Бео зоо врта” од 12 до 17 сати.

„Драги даваоци, због увођења нових епидемиолошких мера, могуће је отказивање акција добровољног давања крви”, наведено је у позиву овог института.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Још заштитне опреме за вртиће

Следећа вест

Весић: Београд за 365 дана центар светске атлетике

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *