Редовно испирање водоводне мреже на општини Палилула

Нема коментара Share:
Редовно испирање водоводне мреже на општини Палилула

22.03.2021.
Екипе „Београдског водовода и канализације” изводиће планиране радове на испирању водоводне мреже на општини Палилула од понедељка, 22. марта до суботе, 27. марта. Повремене прекиде у снабдевању и умањен притисак воде осетиће потрошачи 22. и 23. марта, од 22 до 6 сати, у насељима Борча и Крњача, у Партизанском блоку, блоковима Бранко Момиров и Сутјеска, а у насељима Котеж и Овча 23. и 24. марта. Становници насеља Борча из централног и северног дела ће 24. и 25. марта бити без воде, а 25. и 26. марта грађани у јужном делу и Блоку Саве Ковачевића. Радови на мрежи ће се вршити и у блоковима Грге Андријановића и Браће Марић.

У току радова може доћи и до краткотрајног замућења воде. Моле се потрошачи да претходно припреме неопходне залихе воде за пиће и основне потребе. Екипе „Београдског водовода и канализације” ће се трудити да радове обаве у што краћем року.

Редовно испирање водоводне мреже, које се обавља неколико пута у току године, обезбедиће да вода на чесмама потрошача и даље буде задовољавајућег квалитета.

За додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на број телефона 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Сутра привремена промена траса трамвајских линија 12 и 13

Следећа вест

Измена режима јавног превоза

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *