Сутра привремена промена траса трамвајских линија 12 и 13

Нема коментара Share:
Сутра привремена промена траса трамвајских линија 12 и 13

22.03.2021.
Искључење напона у трамвајској контактној мрежи у зони раскрснице улица Марка Христића и Ђорђа Станојевића на Новом Београду проузроковаће сутра, 23. марта, од 9 до 16 часова привремену обуставу рада трамвајских линија 12 и 13, саопштено је из Секретаријата за јавни превоз.

У поменутом периоду трамваји на овим линијама ће саобраћати на следећи начин:

– део трамваја са линије 12, који се у моменту прекида затекне на потезу између Омладинског стадиона и Новог Београда, саобраћаће на релацији Омладински стадион – Блок 45;

– део трамваја са линија 13, који се у моменту прекида саобраћаја затекне на Новом Београду, преусмериће се ка Пристаништу и саобраћаће на релацији Пристаниште – Блок 45;

– део трамваја са линија 12 и 13, који се затекне на потезу од Бановог брда до Господарске механе, саобраћаће на релацији Баново брдо – Господарска механа.

Из Секретаријата за јавни превоз наводи се да је ово очекивани режим који ће се спровести оперативно путем Секретаријата за јавни превоз и Диспечерског центра ГСП „Београд”. У зависности од стања на терену могуће су извесне промене и одступања од планираног режима линија јавног градског превоза.

Такође, Секретаријат за јавни превоз обавештава да су одгођени најављени радови ЈКП „Београд-пут” у Улици Љубице Луковић и привремена промена траса линије 65.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Планирани радови на водоводној мрежи на Звездари

Следећа вест

Редовно испирање водоводне мреже на општини Палилула

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *