Кампања добровољног давалаштва крви у Београду

Нема коментара Share:
Кампања добровољног давалаштва крви у Београду

26.03.2021.
Институт за трансфузију крви Србије позвао је грађане да и наредне седмице дају крв, а то могу да учине у просторијама ове установе у Светог Саве 39, радним данима од 7 до 19, као и суботом и празницима од 8 до 15 часова.

Током ове кампање, у понедељак, 29. марта, од 12 до 16 часова добровољно давање крви ће бити организовано у ГО Стари град.

Наредног дана, 30. марта, у насељу Степа Степановић и код „Џамбо супер вера” на Новом Београду биће доступни трансфузиолошки аутобуси од 12 до 17 часова.

У среду, 31. марта, акција добровољног давалаштва крви ће бити организована у трансфузиолошком аутобусу испред Дома здравља у Пожешкој улици од 11 до 16 часова.

Акција ће бити организована и у четвртак, 1. априла, од 11 до 16 часова испред зграде Општине Звездара, али и на Новом Београду испред Старог Меркатора у истом временском интервалу.

У петак, 2. априла, од 11 до 16 часова крв ће бити могуће дати у аутобусу Црвеног крста испред Дома здравља у Пожешкој улици.

Првог дана викенда, 3. априла, крв ће се моћи дати на Вождовцу испред „Стадион шопинг центра” од 13 до 17 часова. Истог дана, од 9 до 14 часова, акција ће бити организована у Месној заједници „Лештане” и код Цркве Светог преображења Господњег на Видиковцу.

„Срећа је кад ти неко помогне. Дајте крв – спасите живот”, наведено је у позиву из овог института.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Радојичић: Завршена пролећна акција садње „Дрво за Београд”, настављамо на јесен

Следећа вест

Весић: Кула Небојша украшена српским и грчким заставама поводом Националног дана Грчке

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *