Грађани Ритопека добијају нову водоводну мрежу

Нема коментара Share:

01.04.2021.
Градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић изјавио је да ће дугогодишњи проблем водоснабдевања становника београдског насеља Ритопек бити решен.

– Почињемо реализацију пројекта од великог значаја којим ћемо решити вишедеценијске проблеме житеља Ритопека у водоснабдевању – најавио је градоначелник.

Он је додао да је реч о извођењу радова на изградњи нових хидротехничких објеката и водоводне мреже у овом насељу у општини Гроцка.

– Капитални пројекат који грађани Ритопека чекају више деценија отпочињемо поступком јавне набавке, а на основу споразума који је уобичајено спровела Дирекција за грађевинско земљиште и изградњу Београда – рекао је градоначелник.

Додао је да су у саставу Комисије за спровођење јавне набавке били и представници Градске управе. У овом моменту сагласност је дата за прву фазу извођења радова, истакао је Радојичић.

– У оквиру посете општини Гроцка, са председником општине разговарао сам о изазовима са којима се суочавају њени грађани. Веома сам задовољан што после много времена на добробит становника Ритопека решавамо ово важно питање – казао је градоначелник Радојичић.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Измењена и допуњена Одлука о линијском превозу путника

Следећа вест

Радојичић: Завршена пролећна акција садње „Дрво за Београд”, настављамо на јесен

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *