Најлепша фотографија Земуна

Нема коментара Share:
Најлепша фотографија Земуна

05.04.2021.
Општина Земун је расписала јавни позив за избор најлепше фотографије Земуна, саопштено је из ове општине. 

Пројекат „Најлепша фотографија Земуна” има за циљ да промовише културно и туристичко благо Земуна. Теме фотографија су историјске, културне, природне и друге лепоте општине Земун, затим културно-историјски споменици, верски објекти, обичаји, људи, улице, културни и спортски догађаји, манифестације, пејзажи и све оно што представља лепоту и специфичност Земуна.

Фотографије достављене током јавног позива биће у конкуренцији за избор најлепше фотографије Земуна у 2021. години. Стручна комисија ће најлепше три фотографије наградити, а двадесет репрезентативних фотографија ће бити изложено у галеријском простору Канцеларије за младе поводом Дана општине Земун, 5. новембра.

Одлуку о избору најлепших фотографија доноси комисија коју формира председник градске општине Земун.

Право учешћа на конкурсу за избор најлепше фотографије Земуна имају сва лица старија од 15 година. Фотографије за преглед не смеју бити веће од једног мегабајта.

Контакт подаци и фотографије са податком о величини оригиналног фајла могу се доставити електронским путем на адресу: najlepsafotografijazemuna@gmail.com. Крајњи рок за доставу фотографија је 1. септембар, а додатне информације се могу добити на телефоне: 011/31606-74 и 064/4075-608.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Отворена изложба фотографија бомбардованог Београда 6. априла 1941.

Следећа вест

Најава 258. премијере у Омладинском позоришту „Дадов”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *