Планирани радови на водоводној мрежи

Нема коментара Share:
Планирани радови на водоводној мрежи

09.04.2021.
Планирани радови на водоводној мрежи на општини Врачар проузроковаће у недељу, 11. априла, престанак водоснабдевања у појединим деловима ове општине, саопштено је из ЈКП „Београдски водовод и канализација”.

Због поменутих радова у недељу од 8 до 18 сати без воде ће остати потрошачи у Улици проте Матеје (од Крунске до Његошеве).

Екипе „Београдског водовода и канализације” изводиће радове на редовном испирању водоводне мреже на општини Стари град од понедељка, 12. априла до суботе, 17. априла. У времену од 22 до 6 часова могућа је појава мутне воде, повременог прекида у снабдевању и умањеног притиска воде, који се могу осетити у следећим улицама: 

– 12. и 13. април, од улица Кнеза Милоша, Краља Милана, Теразија, Кнеза Михаила до Париске улице;

– 13. и 14. априла, у делу општине Стари град оивиченом улицама Југ Богдановом, Сремском, Кнез Михаиловом, Париском, Карађорђевом (до Бранковог моста) и Булеваром војводе Бојовића; 

– 14. и 15. април, у делу општине Стари град оивиченом улицама Француском, Цара Душана, Тадеуша Кошћушка и Кнез Михаиловом;

– 15. и 16. април, у делу општине Стари град испод Улице цара Душана према Дунавској улици, Дунавском кеју и насељу „25. мај”;

– 16. и 17. април, у делу општине Стари град оивиченом улицама Краља Милана, Теразијама, Француском, Дунавском, Војводе Добрњца и Таковском.

Радови на редовном испирању водоводне мреже, који се обављају неколико пута у току године, обезбедиће да вода на чесмама потрошача и даље буде задовољавајућег квалитета.

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Нови Београд, у уторак, 13. априла, од 9 до 22 сата без воде ће остати потрошачи у Нехруовој улици (од броја 80e до броја 86).

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђена је ауто-цистерна, а из „Водовода” апелују на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

За додатне информације потрошачи могу да се обрате Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на број телефона 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Измене у раду линије 602

Следећа вест

Укидање редукције полазака линија у јавном градском превозу путника

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *