Радојичић: У нашем главном граду до садa укупно апликовано чак 918.114 доза вакцинe

Нема коментара Share:
Радојичић: У нашем главном граду до садa укупно апликовано чак 918.114 доза вакцинe

15.04.2021.
Градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић данас је на својим друштвеним мрежама објавио да је закључно са јучерашњим даном, 14. априлом, укупан број апликованих доза вакцине у Београду 918.114.

Само у току јучерашњег дана вакцинисано је 12.858 наших суграђана. 

У Београду је досад укупно 177.788 особа примило прву дозу вакцине, односно нешто преко 12 одсто грађана, док је 370.163 особа, односно 26,3 одсто примило обе дозе вакцине. 

– Организација је одлична. Врло сам поносан на овакве резултате и још једном позивам суграђане да се вакцинишу и да тако заједничким снагама победимо овај вирус – рекао је градоначелник. 

Градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић свакодневно се суграђанима обраћа путем друштвених мрежа како би пружио јасне информације о динамици имунизације у престоници. 

На својој Фејсбук страници https://www.facebook.com/zoranradojicic.rs и Инстаграм профилу https://www.instagram.com/zoranradojicic.rs, градоначелник свакодневно појашњава недоумице у вези са вакцинацијом и сваког јутра обавештава суграђане о броју дневно апликованих доза, броју и проценту укупно ревакцинисаних особа, оних који су примили само прву дозу и укупно апликованих доза за претходни дан. 

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Град Београд организовао вакцинацију глувих и наглувих особа

Следећа вест

Брошуре о значају вакцинације у народним кухињама

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *