Промена траса јавног превоза у Улици др Ивана Рибара

Нема коментара Share:
Промена траса јавног превоза у Улици др Ивана Рибара

21.04.2021.
Током извођења радова на оправци и асфалтирању у Улици др Ивана Рибара, на делу од Улице Јурија Гагарина до окретнице „Блок 45”, од 22. до 29. априла доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, саопштавају из Секретаријата за јавни превоз.

Радови ће се изводити по фазама. У првој фази, од 22. до 25. априла, радови подразумевају затварање десне коловозне траке на делу од Улице Јурија Гагарина до окретнице, као и саме окретнице, док ће се саобраћај изводити двосмерно левом коловозном траком.

Током извођења радова у овој фази важиће режим рада линија јавног превоза:

– на линији 95 и минибус линији Е6 возила ће саобраћати до МЗ „Козара”, односно до стајалишта „Блок 61”, које ће имати полазно/долазну функцију;

– на линијама 604 и 605 возила ће ићи до терминуса „Нови Београд (Блок 72)” улицама Др Ивана Рибара, Јурија Гагарина и Милеве Марић Ајнштајн;

– на линијама 73 и 94 и минибус линији Е1 возила ће саобраћати до терминуса „Блок 44”.

Друга фаза радова, од 26. до 29. априла, подразумева затварање леве коловозне траке на делу од Улице Јурија Гагарина до окретнице, док ће се саобраћај изводити двосмерно десном коловозном траком.

Током извођења радова у овој фази полазно стајалиште линија јавног превоза се привремено измешта на позицију унутар саме окретнице, око 60 метара испред редовне позиције, непосредно испред улаза у стамбени блок код кафане „Принцип”.

Возила ће на измењеним деловима траса користити сва постојећа стајалишта.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Редовна дезинфекција возила у јавном саобраћају

Следећа вест

Без воде поједини потрошачи на општини Савски венац

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *