Потписани уговори о отпису дугова насталих растуром воде у насељу Војни пут

Нема коментара Share:

26.04.2021.
Уговори о отпису дугова насталих растуром воде у насељу Војни пут потписани су 24. и 25. априла, саопштено је из Општине Земун.

Прикључивањем на регуларни систем водоснабдевања и одржавања ЈКП „Београдски водовод и канализација” и потписивањем уговора о отпису дугова насталих „растуром” воде са овим комуналним предузећем, 620 домаћинстава која живе у улицама Војни пут – Блок 1 и Војни пут – Блок 2, трајно су решила проблем неусловне водоводне мреже, као и будуће наплате за стварну потрошњу која је свима стварала проблеме.

Председник општине Земун Гаврило Ковачевић нагласио је да је био учесник свих напора Општине да се на основу одлуке Скупштине Града Београда, када је створен правни основ, системски реши овај вишедеценијски проблем грађана који су се снабдевали водом из градског водовода преко прикључака са блок-водомера.

Потписивању уговора присуствовали су члан Већа Градске општине Земун Ђорђе Дукић, као и представници ЈКП „Београдски водовод и канализација” и ЈКП „Инфостан технологије”, који су грађанима појаснили све процедуре.

Општина Земун је финансирала израду пројекта за техничко прилагођавање мреже на овој локацији, под стручним надзором ЈКП „Београдски водовод и канализација”, а грађани су се уз минимална улагања прикључили на градску водоводну мрежу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Радојичић: У току Mеђународне недеље вакцинације под слоганом „Вакцине нас зближавају” апликована милионита доза вакцине у Београду

Следећа вест

Посета београдским излетиштима и одговорно понашање у природи

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *