Започето уклањање ограде на Звездари по решењу Градске грађевинске инспекције

Нема коментара Share:

27.04.2021.
Грађевински инспектор Секретаријата за инспекцијске послове Града Београда води поступак инспекцијског надзора над изградњом ограде на катастарској парцели 4605 КО Звездара, саопштено је из Секретаријата за инспекцијске послове.

У току поступка грађевински инспектор је донео Решење о затварању градилишта, као и Решење о уклањању ограде. На Решење о уклањању инвеститор је уложио жалбу, која је одбијена решењем другостепеног органа. Даље у току поступка донето је и Решење о извршењу.

Изласком на лице места данас, када је уклањање спорне ограде и заказано, инспектори овог секретаријата констатовали су да инвеститор поступа по решењу које је донела Градска грађевинска инспекција и да је самостално приступио уклањању нелегалне ограде, уз надзор грађевинских инспектора.

Како се наводи у саопштењу, грађевинска инспекција Секретаријата за инспекцијске послове ће и убудуће бити посвећена заштити јавног интереса и безбедности грађана и деце, при чему ће сваки покушај извођења грађевинских радова мимо законом прописане процедуре бити адекватно санкционисан.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Градоначелник Радојичић на састанку са амбасадором Египта о великом јубилеју Покрета несврстаних

Следећа вест

Весић: У Београду 30 одсто ревакцинисаних грађанки и грађана

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *