Међународни мајски турнир градских одбојкашких репрезентација

Нема коментара Share:

28.04.2021.
Одбојкашки савез Београда, под покровитељством Одбојкашког савеза Србије и Секретаријата за спорт и омладину, организује традиционалну манифестацију „Трофеј Београда” – 56. Међународни мајски турнир градских одбојкашких репрезентација. Право наступа на овом турниру имају одбојкашице рођене 2004. године и млађе, те одбојкаши рођени 2003. године и млађи.

Ове године, уз домаћинске селекције ОС Београда, учествују и екипе из Баточине, Ваљева, Зрењанина, Косовске Митровице, Клека, Лесковца, Обреновца, Крагујевца, Краљева, Новог Сада, Пожареваца, Смедерева, Старе Пазове, Уба и Ужица. Такође, учествоваће и екипе из Црне Горе и Северне Македоније. То ће бити екипе из Бара, Подгорице, Пљеваља и Тивта из Црне Горе, али и Скопља и Струмице из Републике Северне Македоније.

Турнир се одржава од 30. априла до 2. маја, а утакмице се играју у Хали спортова „Жарково” и у Четвртој београдској гимназији. У конкуренцији кадеткиња учествује 18 екипа, а у конкуренцији кадета 12 екипа.

Финалне утакмице у обе конкуренције ће се одиграти у недељу, 2. маја, у Хали спортова „Жарково”. За кадеткиње је планиран термин у 13 часова, а за кадете у 15 часова, саопштено је из Секретаријата за спорт и омладину.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Никодијевић најавио значајне олакшице за угоститеље

Следећа вест

Градоначелник Радојичић на састанку са амбасадором Египта о великом јубилеју Покрета несврстаних

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *