Весић посетио раднике ГСП-а у Погону Космај и поделио им ускршња јаја

Нема коментара Share:

02.05.2021.
Заменик градоначелника Горан Весић обишао је данас раднике ГСП-а у Погону Космај, поделио им ускршња јаја и традиционално се дружио са њима.

Он је том приликом рекао да je наш народ увек имао веру и наду да после голготе долази васкрсење. 

– Без те вере не би Стефан Немања направио модерну државу, Свети Сава нашу цркву и створио основе образовања, a Деспот Стефан Лазаревић направио модеран Београд. Снага једног народа се не огледа у томе колико је велики већ колико пута може да устане и да се поново подигне, да поново васкрсне – истакао је Весић.

Обраћајући се радницима, додао да је исто тако и у ГСП-у јер су услови из године у годину све бољи, иако није лако. 

– Ове године ћете добити стотину нових аутобуса и сваке године, наредних пет година, добијаћете по сто нових аутобуса. Трудимо се да подигнемо плате колико можемо и мислим да радимо доста у складу са могућностима, а поносан сам у којој мери напредујемо. Трудимо се да вам покажемо да водимо рачуна о вама и да сте важан део града, да смо поносни на оно што радите и да без вас наш град не би функционисао – нагласио је заменик градоначелника.

Он је додао да је зато данас са њима како би им показао да постоје људи који и данас раде. 

– То сте ви који ћете данас возити аутобусе, људи у другим комуналним предузећима, за вас нема ни Васкрса, Нове године, Божића, да сте сваки пут ту јер грађани очекују услугу. Хвала вам на томе што радите, што дајете велики допринос да се ово предузеће подигне. Знате шта се све дешавало последњих деценија са овим предузећем и чули сте вероватно које су све амбиције имали. Од кад се ја бавим овим предузећем, оно је за Београд најважније. То можете да осетите и то се дешава последњих четири до пет година – рекао је Весић.

Он је рекао да верује да ће се тако и наставити, да ће Град Београд наставити да подиже услове рада, плате, обезбеђује боље аутобусе и да радници на свом послу буду цењени за посао који обављају и добро плаћени.  

– Срећан Ускрс, нека буде мир и срећа вашим породицама. Никада не заборављам људе који раде, а ви радите на сваки празник – рекао је Весић.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Весић присуствовао јутарњој васкршњој литургији у Храму Светог Саве

Следећа вест

Радојичић: Комунална милиција данас контролисала поштовање епидемиолошких мера, грађани се углавном придржавали

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *