Промена рада линије 85

Нема коментара Share:

07.05.2021.
Током извођења радова на изградњи прилазних саобраћајница око аутобуске станице у Блоку 42, у улицама Ђорђа Станојевића и Марка Христића ће од 8. до 15. маја доћи до промена у раду линије 85 јавног превоза, саопштено је из Секретаријата за јавни превоз.

Радови подразумевају потпуно затварање коловоза Улице Марка Христића на делу од зоне раскрснице са Улицом Јурија Гагарина до зоне раскрснице са Улицом Ђорђа Станојевића, десне саобраћајне траке Улице Ђорђа Станојевића у зони раскрснице са Улицом Марка Христића гледано у смеру ка Булевару Милутина Миланковића, као и две десне саобраћајне траке Улице Јурија Гагарина у зони раскрснице са Улицом Марка Христића у смеру ка Блоку 45.

Током извођења радова у овој фази возила са линије 85 ће у оба смера саобраћати преко Моста на Ади, улицама Јурија Гагарина, Антифашистичке борбе, Булеваром Милутина Миланковића, Булеваром Црвене армије и даље редовно.

Возила ће на измењеном делу трасе користити постојећа, као и привремено стајалиште „Марка Христића 1” у Улици Ђорђа Станојевића, на позицији ЕД стуба који се налази око 40 метара испред скретања за трамвајски депо за смер према Бановом брду.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Радојичић: Желимо да вратимо стари сјај Пионирског града, за децу Београда и целе Србије

Следећа вест

Град обезбедио нови мобилни пункт за вакцинацију

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *