Весић: Пунктови за вакцинацију у још два тржна центра

Нема коментара Share:

09.05.2021.
После успешне вакцинације коју смо организовали у Тржном центру „Ушће”, током наредне недеље припремамо пунктове за вакцинацију у још два тржна центра, и то у ТЦ „Рајићева” и „Бео шопинг центру” у Војислава Илића, саопштио је заменик градоначелника Београда Горан Весић на свом Фејсбук профилу.

Одговарајаћи на питање Невене Павловић у Фејсбук интервјуу који се емитује уживо од 18 сати, рекао је да ће Град Београд наставити да прави договоре са компанијама које закупљују локале у тржним центрима, да дају ваучере грађанима који су се вакцинисали.

Весић је рекао да се аутобус који је претворен у мобилни пункт за вакцинацију показао као сјајно решење јер је јуче на Ади Циганлији у аутобусу вакцинисано 285 лица, а данас у Раковици 333.

– Аутобус је сутра у Барајеву где је пијачни дан, а потом ће бити у Лазаревцу и другим београдским општинама. Следећег викенда аутобус ће бити на Сава променади – поручио је заменик градоначелника Београда.

Весић је истакао да му је драго јер је Београд најбољи када је у питању вакцинација у Србији, те је нагласио да Београд први примењује вакцинацију у тржним центрима и аутобусу за вакцинацију.

– Kада сам то предложио нису сви били „за”, али као и увек био сам упоран, а подржао ме је председник Вучић – рекао је Весић.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Весић: Београд и Србија славе Дан победе и не дозвољавају ревизију историје

Следећа вест

Градоначелник Радојичић честитао Светски дан Црвеног крста

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *