У ТЦ „Ушће” до сада вакцинисано више од 2.600 људи, у мобилном аутобусу више од 500

Нема коментара Share:

10.05.2021.
Секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић истакла је да се данас у подне отвара вакцинални пункт у Тржном центру „Ушће” и да ће радити до 20 часова. Напоменула је да ће радно време бити исто и осталим данима, као и то да на овом пункту није потребно заказивње.

– Уколико се неко није вакцинисао а налази се у Тржном центру „Ушће”, може једноставно да се вакцинише одласком до вакциналног пункта где му заказивање неће бити потребно. До сада је овде имунизовано више од 2.600 људи – истакла је секретарка.

Она је подсетила и да је аутобус ГСП-а преуређен и адаптиран за мобилну вакцинацију. У петак је кренуо на свој „пут” и сваког дана ће бити на другој локацији. 

– Имунолошки аутобус је у суботу био на Ади Циганлији, јуче код „Биг” шопинг центра, а данас у општини Барајево. Сутра ће бити у Лазаревцу у селу Вреоци, у среду у Гроцкој, четвртак на Звездари, петак на Палилули, суботу на Земунском кеју и у недељу у Београду на води, на Сава променади. Циљ је да на овај начин допремо и до суграђана из удаљенијих делова града. За три дана је вакцинисано више од 500 људи. Успели смо да допремо до млађе популације. У сарадњи са еУправом, а у зависности од места пребивалишта, суграђани ће бити благовремено обавештени о термину и месту ревакцинације – објаснила је Наташа Станисављевић.

Према њеним речима биће још тржних центара у којима ће бити постављени пунктови за имунизацију. Следећи центри су „Рајићева”, „Беофешн” и „Галерија”.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Весић: Унапређена апликација „Паркинг сервиса” омогућава грађанима брзо и једноставно паркирање

Следећа вест

Радојичић: Данас традиционално обележавамо Дан победе над фашизмом, Београд је одувек био град слободних људи, на правој страни историје

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *