Представљен нови сајт „Паркинг сервиса”

Нема коментара Share:

13.05.2021.
Осим нове верзије апликације путем које корисници могу да виде да ли им је издата електронска дневна паркинг карта, да плате паркирање у гаражи или у зони, али и да провере да ли им је „паук” пренео аутомобил, нови сајт на модеран и функционалан начин возачима пружа све неопходне информације, као и потребне сервисе за што једноставније паркирање у Београду. Након вишегодишњег анализирања навика и потреба корисника, нови сајт „Паркинг сервиса” доноси потпуно ново окружење које је пројектовано са циљем да посетиоци потроше минималну количину времена до тренутка проналажења релевантних информација или услуга.

На насловној страни се налазе најтраженији сервиси, али је могуће проверити и да ли је за тражено возило издата дневна паркинг карта, као и локацију на коју је, по налогу надлежних органа, аутомобил премештен. Брзи линкови посетиоце воде до нове мобилне апликације за паркирање, као и до електронског шалтера „Паркинг сервиса”, који се налази на веб-адреси www.eparking.rs. Ова јединствена веб-локација, е-Шалтер, готово у потпуности може да замени традиционалне корисничке сервисе у Београду. Најважније информације о зонском паркирању и коришћењу гаража и паркиралишта доступне су само једним кликом или додиром екрана мобилног телефона.

Особе са инвалидитетом на новом сајту могу брзо и једноставно да сазнају како да остваре своја права и како да користе повластице које имају у паркинг објектима којима управља „Паркинг сервис”.

Осим сервисних информација, на интернет презентацији посебна пажња је посвећена и друштвено одговорном пословању, као и скоро 50 година дугој историји овог јавног комуналног предузећа.

Нови сајт „Паркинг сервиса” налази се на старој веб-адреси: www.parking-servis.co.rs.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Рок за уплату обавезе за други квартал годишњег пореза на имовину за 2021. годину – 17. мај

Следећа вест

Градоначелник Радојичић честитао Рамазански бајрам грађанима исламске вероисповести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *