Вакцинација на Земунском кеју

Нема коментара Share:

15.05.2021.
Аутобус за вакцинацију, који је 15. маја постављен на Земунском кеју, омогућава грађанима да приме „синофарм” и „фајзер” вакцину од 9 до 17 часова, саопштено је из ове општине.

У првих сат времена је вакцинисано око 100 грађана, који су се уверили да у преуређеном аутобусу, по препорукама и стандардима Градског завода за јавно здравље, цео процес од пријаве до вакцинације траје неколико минута.

– Ово је прави пример сарадње Града Београда, Општине и локалног дома здравља са заједничким циљем да број вакцинисаних буде довољан да се вратимо нормалном животу. Општина током месеца маја организује мобилне екипе у свим земунским насељима, где уједно и информишемо грађане о значају имунизације у борби против пандемије – истакао је председник Скупштине општине Земун Мирослав Гајић и позвао грађане да се вакцинишу на пунктовима у својим насељима. 

Вакцинација у насељу Алтина организована је данас, док је сутра заказана имунизација грађана у Земун пољу, у здравственој станици „Камендин” и у центру Земуна у „Старом уреду” од 14 до 19 часова. 

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Весић: Модерни мобилијар ће додатно осавременити Савски трг

Следећа вест

Весић: Промена стратегије вакцинације даје резултате, на корак смо од отварања и повратка нормалном животу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *