„Дан здравља и рекреације на Сави” у недељу

Нема коментара Share:

17.05.2021.
Асоцијација „Спорт за све” Београда, под покровитељством Секретаријата за спорт и омладину Града Београда, у недељу, 23. маја, организује активност „Дан здравља и рекреације на Сави”.

Овом манифестацијом наставља се традиција из осамдесетих година, а основна димензија програма је рекреација на обалама београдских река, промоција свакодневне редовне физичке активности и дружење велике породице рекреативаца.

Програм ће се одржати са почетком у 11 часова на Сајамском кеју, на простору код КРСН „Савска оаза” и ресторана „Стенка”. Предвиђено трајање програма је до 16 часова.

Планиране су рекреативне игре на обали (балоте, пикадо, набацивање обруча, убацивање тројки, бадминтон), плесни прикази, вожња кајака и такмичење у припреми рибље чорбе.

У програму ће учествовати чланови Соколског савеза Београда, Балоте клуба „Канарево брдо”, плесне секције Соколског друштва Београд Матица, Пензионерског сервиса, КРСН „Савска оаза”, Црвеног крста, као и студенти Високе спортске и здравствене школе, те заинтересовани рекреативци. За учешће у програму пријављено је око 60 учесника.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Радојичић: Ускоро велика реконструкција Музеја афричке уметности

Следећа вест

Весић: Почиње уређење Петог паркића на Звездари

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *