Потрошачи појединих општина сутра без воде

Нема коментара Share:

18.05.2021.
Током планираних радова на водоводној мрежи на општини Звездара, сутра од 8.30 до 18 сати без воде ће остати потрошачи у Булевару краља Александра (од Једренске до Пећске), Једренској (од Булевара краља Александра до Ђевђелијске) и Ђевђелијској (од Једренске до Живка Карабиберовића), саопштено је из ЈКП „Београдски водовод и канализација”.

Такође, сутра од 8 до 18 сати без воде ће бити и потрошачи у Брегалничкој улици (од Војислава Илића до Светомира Николајевића).

Истог дана, због планираних радова на водоводној мрежи на општини Вождовац, од 8.30 до 18 сати воду неће имати ни потрошачи у Војводе Степе, парна страна (од Никшићке до Капетана Завишића), Булевару ослобођења (од Босе Милићевић до Капетана Завишића), Босе Милићевић, Мите Ценића, Никшићкој (од Војводе Степе до Јове Илића) и Билећкој (од Босе Милићевић до Капетана Завишића).

Потрошачи на општини Нови Београд, у Булевару Милутина Миланковића (бројеви 86а, 88 и 92) и у Улици шпанских бораца 69 остаће без воде сутра од 8 до 16 сати.

Екипе „Београдског водовода и канализације” изводиће планиране радове на испирању водоводне мреже на општини Звездара од сутра до 21. маја, те се очекују повремени прекиди у снабдевању и умањен притисак воде од 22 до 6 сати у Улици Димитрија Туцовића са припадајућом мрежом бочних улица, као и у Булевару краља Александра (од Вуковог споменика до Устаничке улице).

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђена је ауто-цистерна.

Из овог предузећа апелују на потрошаче да припреме неопходне залихе воде за пиће и основне потребе.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Радојичић: У плану 20 нових вртића, 4.600 нових места за наше малишане

Следећа вест

Никодијевић примио председника Скупштине Града Бањалуке

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *