Возила јавног градског превоза после саобраћајних незгода упућена на ванредни технички преглед

Нема коментара Share:

20.05.2021.
Секретаријат за јавни превоз саопштио је да су се синоћ и рано јутрос догодиле две саобраћајне незгоде у којима су учествовала возила јавног градског превоза. Ова возила су након извршених увиђаја упућена на ванредни технички преглед.

Синоћ, око 23 сата, на раскрсници улица Максима Горког и Вукице Митровић догодила се саобраћајна незгода у којој је учествовало возило јавног линијског превоза путника на линији 26 и камион-цистерна градског комуналног предузећа. Приликом кочења аутобуса пре семафорисане раскрснице дошло је до проклизавања услед чега се возило није зауставило испред раскрснице. Аутобус је ударио и у паркирана возила. Лакше су повређене две особе из цистерне и пет особа из аутобуса. Сви повређени су одвезени возилима Хитне помоћи. У саобраћајној незгоди је учествовао аутобус који припада конзорцијуму „Арива”, превознику „Dumeco”, произведен 2018. године, а прошао је и редован шестомесечни технички преглед.

У Вишњичкој улици, рано јутрос, у близини улазне капије погона ЈКП ГСП „Београд” Карабурма догодила се саобраћајна незгода у којој је учествовало возило ГСП-а и возило Хитне помоћи. Четири особе које су биле у возилу Хитне помоћи превезене су у Ургентни центар ради указивања медицинске помоћи. Аутобус је произведен 2013. године и прошао је редован шестомесечни технички преглед, наводи се у саопштењу Секретаријату за јавни превоз.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Весић: Машина за пресађивање дрвећа треба да буде испоручена најкасније за два месеца

Следећа вест

Весић: За викенд ћемо имати у Београду више од 40 одсто и преко 550 хиљада ревакцинисаних

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *