„Скадарлијски еко-базар” у суботу

Нема коментара Share:

21.05.2021.
Јавно комунално предузеће „Градске пијаце” учествоваће сутра, у организацији ТОБ-а, у обележавању почетка туристичке сезоне у Скадарлији традиционалним чином подизања заставе, саопштено је из овог јавног предузећа.

У једној од најпосећенијих улица и препознатљивом туристичком кварту Београда, Скадарлији, посетиоци ће поред богатог културно-уметничког програма имати прилику да дегустирају и купе најукусније производе са београдских пијаца, незаобилазних места суграђана и туриста.

У оквиру „Скадарлијског еко-базара”, од 11 до 17 сати ЈКП „Градске пијаце” представиће излагаче са својих већ чувених манифестација.

Посетиоци ће имати прилику да уживају у богатом и изванредном избору домаћих производа малих пољопривредних произвођача и породичних радионица – сланих и слатких ђаконија: тартуфа, љутих сосова, домаћих сокова, меда, ликера, разноврсних слаткиша од воћа, хлеба и пецива прављених по традиционалној рецептури, па све до накита и уметничких предмета израђених у декупаж техници, који могу бити леп поклон најмилијима.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

„Зеленило – Београд” уредило површине Геронтолошког центра на Бежанијској коси

Следећа вест

Заказана још једна вакцинација на Земунском кеју

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *