Нови пројекат „Веб-лаб за младе”

Нема коментара Share:

28.05.2021.
Пројекат Канцеларије за младе Градске општине Земун „Веб-лаб за младе” са којим је аплицирано на конкурсу Министарства омладине и спорта је изабран и обезбеђена су средства за његову реализацију, саопштено је из Општине Земун.

Тим поводом заменик председника градске општине Земун Жарко Дроњак потписао је у Палати Србија Уговор о реализацији пројекта, вредан више од милион и сто хиљада динара.

Пројекат се односи на подршку предузетништва код младих који су незапослени, да путем обуке и стицања нових вештина и знања буду конкурентнији на тржишту рада и оспособљени да крену у сопствени бизнис. Учествујући у овом пројекту млади ће проћи сертификовану обуку за веб-дизајн, као и обуку за започињање посла, маркетинг и продају. У оквиру треће групе активности организоваће се сусрети младих између успешних младих предузетника, учесника на пројекту и осталих заинтересованих младих који размишљају да отпочну свој посао. Циљ је стварање услова за потенцијално умрежавање корисника пројекта са представницима привредног сектора.

Партнер на пројекту је Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд и ово је шести пројекат Канцеларије за младе који је подржало Министарство омладине и спорта.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Радови на општини Звездара у суботу

Следећа вест

Градоначелник Радојичић на обележавању јубилеја Дома за ученике средњих школа „Милутин Миланковић”: За даљи развој Београда потребни су школовани млади људи

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *