Радови на водоводној мрежи, испирање мреже и очитавање водомера

Нема коментара Share:

29.05.2021.
Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Стари град, у понедељак од 8.30 до 18 сати без воде ће бити потрошачи у Улици Тадеуша Кошћушка (од Булевара војводе Бојовића до Дунавске улице). Такође, радови су планирани и на водоводној мрежи на општини Вождовац тако да ће истог дана од 8 до 24 сата следећа насеља и улице бити без воде: део насеља Бањица оивичен улицама Баштованском, Бахтијара Вагабзаде, Црнотравском и Булеваром ослобођења, Добривоја Исаиловића, Беранса, Владете Поповића Пинецког, Изабеле Хатон, Бранка Гавеле, Породице Трајковић и Слободана Јовића. 

Екипе „Београдског водовода и канализације” изводиће следеће недеље, од уторка до петка, планиране радове на испирању водоводне мреже на општини Гроцка. Повремене прекиде у снабдевању водом и умањен притисак од 22 до 6 сати осетиће потрошачи у следећим насељима:

– 1. и 2. јуна – потрошачи у Винчи и на потезу Винча–Лештане;

– 2. и 3. јуна – потрошачи у насељу Лештане – део Смедеревског пута и на потезу Калуђерица–Винча;

– 3. и 4. јуна – потрошачи у Калуђерици и Орловици.

У току радова може доћи и до краткотрајног замућења воде. Моле се потрошачи да претходно припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе, а екипе „Београдског водовода” ће се трудити да радове обаве у што краћем року.

Радови на редовном испирању водоводне мреже, који се обављају неколико пута у току године, обезбедиће да вода на чесмама потрошача и даље буде задовољавајућег квалитета. 

Из овог предузећа саопштили су и да ће њихове екипе од уторка, 1. јуна до уторка, 15. јуна, од 9 до 17 часова очитавати водомере у насељу Рипањ. Позивају се сви становници овог насеља, као и власници викендица да изађу у сусрет читачима из БВК и тако помогну да ова акција протекне у атмосфери међусобне сарадње. У случају лоших временских услова, акција ће бити продужена до 21. јуна, када временски услови буду прихватљиви за очитавање.

Из овог градског предузећа апелују на све потрошаче да омогуће приступ водомерним склоништима (шахтовима, подрумима) и да водомерна места буду доступна и чиста. Такође, капије дворишта или подрума у којима се водомери налазе треба буду откључана, те да возила буду паркирана мимо шахтова. На тај начин суграђани ће олакшати екипама да ефикасно обаве очитавање водомера. Сарадњом „Београдског водовода” и корисника услуга овог предузећа унапређује се рад и квалитет пружених услуга на обострано задовољство. Заједничком акцијом водомери ће бити очитани у најкраћем могућем периоду, а рачуни правовремено достављени свим потрошачима. 

Све додатне информације могу се добити у Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на број телефона 3606-606.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Измене режима јавног превоза због Београдског маратона

Следећа вест

Радови на водоводној мрежи на општини Раковица и Нови Београд

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *