Весић: Време је да све ради до један после поноћи

Нема коментара Share:

31.05.2021.
На данашњој седници Кризног штаба тражићу да се у Београду, као и у другим градовима у којима је вакцинисано више од педесет одсто пунолетног становништва, радно време угоститељских објеката продужи до један сат после поноћи, изјавио је заменик градоначелника Горан Весић гостујући у јутарњем програму ТВ Хепи.

– Београд је најбољи у Србији у процесу имунизације становништва. Од пре два дана имамо више од педесет одсто вакцинисаних пунолетних грађана. Вакцинисано је више од 700 хиљада људи, а ревакцинисано више од 600 хиљада. Ово је велика победа Београда и свих наших грађанки и грађана. Зато је нормално да ови одговорни и храбри људи буду награђени и да се живот што пре нормализује. Не треба да делимо судбину оних локалних самоуправа које су неуспешне када је процес имунизације у питању – рекао је Весић и додао да очекује да ова одлука буде донета данас.

Он је истакао да ће Београд сачекати 21. јун, када је најављено да ће бити дозвољена организација концерата, свадби, конгреса и спортских догађаја јер се, како је рекао, очекује да ће читава Србија прећи праг од педесет одсто.

– Уколико се то не догоди, тражићемо да се одлука о омогућавању организације јавних догађаја примени на оне градове и општине у којима је имунизовано преко педесет одсто људи. Мислим да је то поштено – рекао је Весић.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Завршена реконструкција сквера на углу Његошеве и Максима Горког

Следећа вест

Весић: Решење за подручје баре Рева мора бити у интересу свих грађана

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *