Саобраћајни инспектори у контроли јавног превоза путника

Нема коментара Share:

08.06.2021.
Инспектори друмског саобраћаја Секретаријата за инспекцијске послове, уз асистенцију припадника Комуналне милиције, извршили су данас ванредни инспекцијски надзор над јавним превозом путника и том приликом на 90 дана из саобраћаја искључили путничко возило марке „ланча”, саопштено је из овог секретаријата.

Како се наводи у саопштењу, превоз путника наручен је посредством CRYPTO LIFT апликације и извршен возилом које није регистровано за јавни превоз путника. Лице које је извршило превозну услугу нема одобрење за обављање јавног превоза путника.

Против затеченог возача поднеће се захтев за покретање прекршајног поступка по хитном поступку код дежурног судије за прекршаје.

Из овог секретаријата апелују на грађане који користе услуге јавног превоза путничким возилима да ангажују искључиво регистроване превознике чија су возила претходно испитана и регистрована за јавни превоз путника.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Весић: Јавно-приватна партнерства корисна за град

Следећа вест

Радојичић: Спасовданском литијом и молитвом исказаћемо захвалност свима који су се у претходној години борили за наше животе

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *