Манифестација „Тако су говорили наши преци” од 21. до 28. јуна у Београду

Нема коментара Share:

17.06.2021.
У организацији Града Београда и Српског националног савјета Црне Горе, од 21. до 28. јуна у Београду ће бити одржана манифестација „Тако су говорили наши преци.” 

Програм манифестације почиње 21. јуна у 17 часова на Тргу републике свечаним отварањем изложбе фотографија „Тако су говорили наши преци”, која је централни догађај манифестације. Свечано отварање изложбе биће улепшано и употпуњено пригодним музичко-сценским програмом у коме ће учествовати народни гуслар Бошко Вујачић, певач Душан Свилар и глумци Оливера Бацић, Михаило Лаптошевић, Ђорђе Марковић и Александар Дунић. У програму ће учествовати и плесна група Милана Громилића, а модератор програма биће Ирена Јовановић. 

Изложба „Тако су говорили наши преци” од 23. јуна налазиће се на Калемегданском платоу у оквиру Калемегданске тврђаве. 

На Тргу републике биће приказан и истоимени документарни филм у оквиру манифестације „Тако су говорили наши преци”. 

Манифестација се завршава концертом духовне музике, у организацији Удружења „Света Србија”, који ће бити одржан у Великој дворани Коларчеве задужбине 28. јуна, са почетком од 19 сати. Бесплатне карте за концерт могу се преузети на благајни Коларца. 

Извршни продуцент манифестације „Тако су говорили наши преци” је Омладинско позориште ДАДОВ, а техничку реализацију програма помогло је Народно позориште Београд. 

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

На општини Обреновац сутра сузбијање комараца са земље

Следећа вест

Весић: Градски базени спремни за лето, у Ташмајдан уложено више од милион евра

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *