На општини Обреновац сутра сузбијање комараца са земље

Нема коментара Share:

17.06.2021.
Сектор екологије и унапређења животне средине ЈКП „Градска чистоћа” наставља и сутра акцију сузбијања одраслих форми комараца уређајима са земље на јавним површинама на територији града Београда.

Третман сузбијања комараца спроводиће се од 19 до 24 часа на територији општине Обреновац и обухватиће локације: Забран, Конатице, Пољане, Малу Моштаницу, Дрен, Ушће, Велико Поље, Уровцe, Кртинску, Младост, Забрежје, Ратаре, Звечку, Стублине, Дражевац, Мислођин, Барич, Јасенак, Баљевац, Пироман, Брович, Трстеницу, Грабовац, Вукичевицу, Љубинић, Орашац, Град 1, Бело поље, Дудовe, Рватe и Град 3.

Препарат који се користи за сузбијање комараца регистрован је од Министарстава за заштиту животне средине и уписан у Привремену листу биоцидних производа. Безбедан је по здравље људи и животиња, па суграђани не треба да страхују, већ уколико им смета мирис препарата, савет је да се удаље од места где се третман спроводи и да затворе прозоре.

Апелујемо на суграђане да екипама које изводе третмане сузбијања комараца омогуће несметан рад, а на пчеларе да предузму потребне мере како би заштитили пчеле током спровођења акција, саопштено је из ЈКП „Градска чистоћа”.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Посебна организација саобраћаја због обележавања Дана полиције

Следећа вест

Манифестација „Тако су говорили наши преци” од 21. до 28. јуна у Београду

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *