Весић отворио „Good food and wine” фестивал на Сава променади

Нема коментара Share:

19.06.2021.
Заменик градоначелника Београда Горан Весић свечано је данас отворио трећи „Good food and wine” фестивал – Сајам хране и вина на Сава променади.

Догађају су присуствовали покрајински секретар за привреду и туризам Ненад Иванишевић, као и директорка Туристичке организације Војводине Наташа Павловић.

Весић је отварајући фестивал пожелео добродошлицу свим посетиоцима и излагачима.

– Током претходних 15 месеци чекали смо да се живот врати у Београд и дочекали смо да наш град поново живи. То је данас наша највећа победа. Нека остане тако јер данас је у Београду забележено само 18 нових случајева позитивних на вирус корона. Полако идемо ка тренутку када више нећемо имати нових случајева. Наставимо да живимо пуним плућима, а наша порука за ово лето ће бити да Београд живи – поручио је Весић.

Покрајински секретар за привреду и туризам Ненад Иванишевић је истакао да је велика част бити део овог фестивала који се, како је рекао, одржава у једном од најлепших делова Београда.

– Сваки држављанин Србије доживљава Београд као свој град. Знамо како је овај део града изгледао у прошлости и требало би честитати свима који су учествовали у стварању Београда на води – рекао је Иванишевић.

Директорка Туристичке организације Војводине Наташа Павловић је рекла да се у оквиру трећег „Good food and wine” фестивала ове године организују други „Дани Војводине”.

Најбољи излагачи у свим категоријама су добили признања док је заменик градоначелника Горан Весић у име Града Београда од организатора примио награду – специјално признање за допринос развоју фестивалског туризма.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Весић уручио кључеве просторија Удружењу грађана „Animal rescue Serbia”

Следећа вест

Прекид у испоруци топлотне енергије у Вишњичкој бањи и Борчи

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *