На Земунском кеју промовисан фестивал монодраме и пантомиме

Нема коментара Share:

29.06.2021.
Управа, глумци, музичари и пантомимичари предстојећег 46. Међународног фестивала монодраме и пантомиме, који ће се од 1 до 4. јула одржати у Позоришту лутака „Пинокио”, анимирали су пролазнике на Кеју ослобођења, како би у што већем броју посетили ову дуговечну, традиционалну театарску светковину, саопштавају из Општине Земун.

Са Летње позорнице, прекопута ресторана „Венеција”, све време промоције фестивала чула се музика док су своје плесне тачке изводиле балерине а пантомимичари и глумци анимирали пролазнике геговима.

Ансамбл је делио пролазницима програме, флајере и беџеве фестивала који 46 година окупља поклонике два позоришна жанра – монодраме и пантомиме.

Међународни фестивал монодраме и пантомиме је стална манифестација у области културе од значаја за Градску општину Земун. Ове године у званичној конкуренцији фестивала одиграће се седам представа, као и „Чекајући небо – кад ће више” у част пантомиме. О најбољима ће одлучивати стручни жири и публика, а организатори припремају и богат пратећи програм.

Програм фестивала може се видети на адреси https://www.festmono-pan.org.rs/program

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Нове књиге за библиотеку у Раковици

Следећа вест

Весић: Изградњом 25 вртића неће више бити листе чекања

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *