Нове књиге за библиотеку у Раковици

Нема коментара Share:

29.06.2021.
Председник општине Раковица Милош Симић уручио је данас нове књиге Библиотеци „Миодраг Булатовић” на Миљаковцу, саопштено је из ове општине. Нови наслови за ову библиотеку обезбеђени су у сарадњи са државним секретаром Министарства унутрашњих послова Милосавом Миличковићем. 

Сви донирани наслови договорени су са запосленима у библиотеци, а књиге је примио начелник библиотека у Раковици, Чукарици и Барајеву – Владан Николић. 

Симић је истакао да је планирано да ове године почне обнова објекта у Улици Милорада Драшковића, где се налазе месне заједнице „Петлово брдо” и „Кијево”. У склопу реконструкције биће обновљен и простор библиотеке која се тамо налазила и која већ дуже време не ради. Раковица ће тако добити још једну библиотеку, а љубитељи књиге ново место за читање.

Осим тога, говорило се и о другим начинима на које локална самоуправа може да помогне у раду библиотеке, а Симић је најавио још једну донацију нових књига којима ће понуда читаоцима бити обогаћена.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Радојичић: Светски градови се угледају на организацију вакцинације у Београду. Поносни смо и на златне кошаркашице и награђене ђаке генерације

Следећа вест

На Земунском кеју промовисан фестивал монодраме и пантомиме

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *