Мобилна експозитура Банке „Поштанска штедионица” од четвртка поново на пијаци „Душановац”

Нема коментара Share:

30.06.2021.
Због великог интересовања, на пијаци „Душановац” ће од четвртка 1. јула поново  бити постављена мобилна експозитура Банке „Поштанска штедионица”, саопштавају из ЈКП „Градске пијаце”. Од четвртка до суботе, од 8 до 13 сати посетиоци ове пијаце и продавци моћи ће да подижу готовину са банкомата, као и да обављају друге трансакције. 

У мобилној експозитури Банке „Поштанска штедионица” моћи ће да се обаве све врсте банкарских услуга као и у било којој другој експозитури: уплате, исплате и отварање текућих рачуна.  

ЈКП „Градске пијаце” омогућава снабдевање на одговоран начин у околностима које нас прате, уз поштовање и примену свих противепидемијских мера, негује и чува традиционалан начин продаје, али води рачуна и о потребама савременог потрошача и продаваца, својих закупаца. Будући да се плаћања при пијачној куповини углавном обављају у готовини, „Градске пијаце” у сарадњи са Банком „Поштанска штедионица” увеле су и ту новину која ће многима значајно олакшати куповину, саопштавају из „Пијаца”. 

Мобилна банкарска експозитура се са пијаце „Душановац” наредног четвртка, 8. jула, сели на пијацу „Звездара”. 

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

„Дан отворених врата” у ЈКП „Градска чистоћа”

Следећа вест

Кошење траве на потезу ауто-пута од Аутокоманде до петље Бубањ поток

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *