За добровољне даваоце крви улазнице за представе и базене

Нема коментара Share:

01.07.2021.
Тридесет добровољних давалаца крви који у петак, 2. јула, од 13 часова буду дали крв у Институту за трансфузију крви Србије, Светог Саве 39, од БЕЛЕФ-а ће добити по две карте за представе. 

У суботу, 3. јула, од 10 до 14 часова организује се у трим-сали Спортског центра „Олимп” традиционална акција добровољног давања крви. Управа овог спортског центра је за првих 50 давалаца припремила по пет улазница за базен. У недељу, 4. јула, од 10 до 16 часова одржаће се акција добровољног давања крви у Спортском центру „Бањица”, а Ватерполо клуб „Партизан” је обезбедио за даваоце крви сезонску улазницу.

Циљ ових акција јесте да се мотивишу суграђани да добровољно дају крв и током летњег периода када су резерве смањене и да тако помогну у прикупљању довољних количина крви за лечење пацијената, наведено је у саопштењу Института за трансфузију крви Србије. 

Осим овог института где се крв може дати радним данима од 7 до 19, а суботом и празницима од 8 до 15 сати, крв се може дати и у Ургентном центру радним данима од 10 до 15 сати, док се списак организованих акција на терену за наредну недељу може погледати на сајту: nbti.org.rs.  

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Бесплатни летњи програми за пензионере

Следећа вест

Раковица се прикључила попустима за „београдску сениор картицу”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *