Раковица се прикључила попустима за „београдску сениор картицу”

Нема коментара Share:

01.07.2021.
Општина Раковица је подржала пројекат „Београдске сениор картице” и прикључила се попустима за пензионере, саопштено је из ове општине.

Уговор је потписан у просторијама Центра за културу и образовање Раковица у присуству члана Градског већа Београда Филипа Марјановића и извршног директора Јавног предузећа „Пословни центар Раковица” Милана Ненадовића. На тај начин предузеће и установа, чији је оснивач Градска општина Раковица, прикључили су се пројекту „Београдске сениор картице” и понудили попусте нашим најстаријим суграђанима на њихове услуге. 

Данас су Протокол о сарадњи са Секретаријатом за послове одбране, ванредних ситуација, комуникације и координацију односа са грађанима потписали директорка Јавног предузећа „Пословни центар Раковица” Душица Стојковић и директорка Центра за културу и образовање Раковица Маријана Бутулија. 

Сви они који поседују „београдску сениор картицу” од данас ће имати прилику да по сниженој цени користе услуге Спортског центра „Раковица”, који се налази у Улици мајора Добросава Тешића 9. Попуст од 10 одсто обезбеђен је за коришћење теретана и кардио програма (полумесечна, месечна и годишња карта), мале сале за борилачке спортове, као и сале за женске спортове. 

Центар за културу и образовање Раковица одобрио је попуст од 50 одсто за кориснике „београдске сениор картице” за све позоришне представе које су на програму на вечерњој сцени, за све представе које се изводе на дечјој сцени, као и све музичке манифестације које се одржавају у Центру за културу и образовање Раковица. 

Корисници „београдске сениор картице” попусте у Центру за културу и образовање Раковица могу користити од 1. јула наредних 12 месеци. 

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

За добровољне даваоце крви улазнице за представе и базене

Следећа вест

Настављена контрола превозника са посебним акцентом на рад клима уређаја у возилима

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *