Нови асфалт на 11 раковичких улица

Нема коментара Share:

08.07.2021.
Радове на реконструкцији Улице Антона Чехова и дела Кнежевачке улице обишли су данас државни секретар у Министарству унутрашњих послова Милосав Миличковић и председник општине Раковица Милош Симић са сарадницима, саопштено је из Општине Раковица.

Они су радницима ЈКП „Београд-пут” који раде по великој врућини донели флашице хладне воде како би им макар мало олакшали напоре. Радницима су захвалили на пожртвовању и пожелели им да што пре заврше радове.

Државни секретар у Министарству унутрашњих послова Милосав Миличковић је рекао да су асфалтиране улице и без рупа, са тачно постављеном и јасно обележеном саобраћајном сигнализацијом један од услова безбедне вожње. Миличковић је позвао све возаче да без обзира на то где се налазе, возе у складу са прописима, посебно сада, током летњих месеци када је саобраћај на свим путним правцима појачан.

У Раковици је у претходном периоду асфалтиран велики број улица, а тренутно се реконструише више саобраћајница у општини. Данас су почели радови на асфалтирању дела Улице Снежане Хрепевник у Старој Раковици. Осим радова у делу Кнежевачке и Антона Чехова, у току је асфалтирање Улице првобораца, затим Улице др Аћима Медовића у Реснику и дела Улице омладинско шеталиште на Петловом брду. При крају су радови на асфалтирању крака Улице Вељка Рамадановића на Видиковцу. Недавно су завршени и радови на асфалтирању делова улица Јанковић Стојана и Стевана Луковића, док су нови асфалт добиле и улице Краљице Јелене, Миле Димић и Вишевачке у Старој Раковици.

Осим тога, у Кнежевачкој улици поново су обележени пешачки прелази и „лежећи полицајци”, постављени су и стубићи, како би пешаци могли безбедно и несметано да се крећу тротоаром.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Обнавља се оштећено игралиште у насељу Браће Јерковић

Следећа вест

Нове летње униформе за запослене у систему социјалне заштите

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *