Градоначелник Радојичић пожелео срећу ватерполистима Србије у Токију

Нема коментара Share:

09.07.2021.
Градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић посетио је данас репрезентативце Србије у ватерполу, који се на базену „25. мај” налазе у завршној фази припрема пред одлазак на Олимпијске игре у Токију.

Градоначелник је у гостовању на ТВ Прва истакао да је репрезентативцима пожелео да се из Токија врате са медаљом, те да се уверио да је атмосфера међу њима сјајна.

– Заједно са нашим репрезентативцима ту су и екипе Шпаније и Француске, што говори да имамо добре услове за припреме спортиста. За десетак дана наши ватерполисти путују у Јапан, а за две недеље почињу такмичења. Видим да су спремни, а желео сам и сам да се уверим у то да имају све потребне услове. Јуче сам био и са нашим кошаркашицама, и тамо је атмосфера била сјајна. Верујем да ћемо имати пуно разлога да се радујемо на Олимпијским играма, јер ове две екипе заиста заслужују највиша места – рекао је Радојичић.

Градоначелник је изразио жаљење што због епидемиолошке ситуације у Токију неће бити публике, али и указао на то да наши спортисти имају јаку жељу за победом и да их то неће спречити да постигну успех.

– Олимпијске игре представљају најлепши догађај у каријери сваког спортисте и верујем да ће, без обзира на тренутне околности, наши репрезентативци учинити све што је у њиховој моћи да постигну најбољи могући резултат – казао је градоначелник.

Председник Ватерполо савеза Србије Виктор Јеленић истакао је да су репрезентативци спремни, као и да се ради о једној од наших највећих екипа.

– Ови момци освојили су све, сада иду на Олимпијаду и даће све од себе да се врате са златом – нагласио је Јеленић.

Градоначелник Радојичић је о посети нашим „златним делфинима” писао и на свом Инстаграм профилу https://www.instagram.com/p/CRGcj4-J4Nu/?utm_medium=copy_link

Пожелевши им срећу на Олимпијским играма у Токију, додао је да на балкону Старог двора имају загарантовану „резервацију” за дочек.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Градоначелник Радојичић: Сусрет с кипарским министром унутрашњих послова отвара нове перспективе сарадње

Следећа вест

Горан Весић: Нулта толеранција за хулиганство

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *