Градоначелник Радојичић: Састанак с представницима „јужне престонице Русије” изузетно конструктиван

Нема коментара Share:

14.07.2021.
Градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић данас се у згради Старог двора сусрео с делегацијом Краснодарске области у Руској Федерацији. Састанку је присуствовао и члан Градског већа Фадиљ Еминовић.

Град Краснодар се налази на југу европског дела Руске Федерације и један је од најважнијих привредних и културних  центара у Јужном федералном округу. Краснодар је, као изузетно леп град, познат и као „јужна престоница Русије”.

Градоначелник Радојичић је истакао да му је увек велико задовољство када се састане с гостима из Русије и додао да су односи између Русије и Србије вековима добри, можда у овом тренутку бољи него што су икада били, пре свега захваљујући председнику Србије Александру Вучићу и председнику Руске Федерације Владимиру Путину.

– Наш састанак је био изузетно конструктиван. На обострано задовољство смо закључили да постоји могућност да развијамо сарадњу између наша два града у бројним областима, а нарочито у областима културе, уметности и спорта. Потенцијали су заиста велики и верујем да ћемо радећи заједно успети да те потенцијале и реализујемо – закључио је градоначелник Радојичић.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Потрошачи у Батајници без потрошне топле воде у недељу од 8 до 14 часова

Следећа вест

Градоначелник Радојичић положио венац на Споменик захвалности Француској поводом 14. јула

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *