Градоначелник Радојичић: Београд осветљен за наше олимпијце

Нема коментара Share:

24.07.2021.
Градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић и Град Београд синоћ су пожелели срећу нашим спортистима када су у парку Републике Српске засијали олимпијски кругови.

– Средином априла сам са амбасадором Јапана Такахиком Мацуматом и председником Олимпијског комитета Србије Божидаром Маљковићем посадио стабла јапанске трешње која формирају пет олимпијских кругова. Поводом почетка Олимпијских игара, ова стабла смо синоћ осветлили и на тај начин пожелели срећу тиму који нашу земљу представља у Токију – рекао је градоначелник Радојичић.

Србију на Олимпијским играма у 15 спортова представља 86 спортиста. Они су јуче продефиловали на Олимпијском стадиону у Токију носећи заставе наше земље на свечаној церемонији отварања Олимпијских игара.

– Гледао сам пренос свечаног отварања и заиста је било лепо на лицима наших спортиста видети осмехе, оптимизам и решеност да се боре за своју земљу и остваре што боље резултате. Ми им шаљемо снажну подршку, пратићемо њихове наступе на олимпијским борилиштима и навијати за њих. Сигуран сам да ће остварити завидан успех и да ће нам се вратити са много медаља. Радујемо се њиховом повратку и заједничком слављу – закључио је први човек престонице.

Како изгледа олимпијска декорација у Београду погледајте на градоначелениковом Иинстаграм профилу. 

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Весић: Не бежим од проблема као други, станари у Видовданској добиће станове

Следећа вест

„Градска чистоћа” промовише рециклажу

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *