Сузбијање одраслих форми комараца

Нема коментара Share:

02.08.2021.
Екипе Сектора екологије и унапређења животне средине Јавног комуналног предузећа „Градска чистоћа” настављају са спровођењем мера контроле и смањења популације комараца на јавним површинама града Београда, саопштено је из овог предузећа.

Уколико временске прилике дозволе, планирана акција сузбијања одраслих форми комараца уређајима са земље ће се спроводити сутра од 19.30 до 24 сата и обухватиће следеће локације: насип од Блока 45 ка Остружничком мосту, Сурчинско поље уз канал Галовица, Виноградску, Аду Циганлију, Макиш, Аду Међицу, Земун поље, Батајницу 1, насеље Економија, Батајницу 2, 3, и 4, Шангај, Бусије, Бусије и део Шангаја, Добановце 1 и 2, Угриновце 1 и 2.

Из овог предузећа апелују на суграђане да екипама које изводе третмане сузбијања комараца омогуће несметан рад, а на пчеларе да предузму потребне мере како би заштитили пчеле током спровођења акције.

Препарат који се користи за сузбијање комараца регистрован је од Министарстава за заштиту животне средине и уписан у Привремену листу биоцидних производа.

Грађани Београда сваког радног дана од 7 до 15 часова могу да пријаве локације на којима примете повећано присуство комараца позивом на бесплатни број телефона 0800-000-807 или путем електронске поште на адресу: ekologija@gradskacistoca.rs.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Весић: Вртић у обреновaчком насељу Бело поље биће завршен у септембру и примиће 200 малишана

Следећа вест

Продужетак ремонтних радова у топланама „Вождовац” и „Дунав”

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.