Бесплатно одношењe кабастог отпада

Нема коментара Share:

06.08.2021.
Екипе ЈКП „Градска чистоћа” ће 7. и 8. августа бесплатно односити кабасти отпад са београдских улица. Суграђани непотребне кабасте ствари могу да оставе поред контејнера или испред својих дворишта, одакле ће их екипе „Чистоће” уклонити.

Ова бесплатна акција традиционално се спроводи сваког првог викенда у месецу. Суграђани који располажу већим количинама отпада треба да се јаве „Градској чистоћи” на број телефона који је бесплатан 0800-000-807, како би обавестили екипе предузећа о количини отпада и локацији на којој ће га оставити.

„Чистоћа” апелује на суграђане да искористе ову акцију како се кабасто смеће не би гомилало на јавним површинама осталим данима у месецу, када се та услуга наплаћује. Одношење кабастог смећа бесплатно је само за грађане Беoграда. Правни субјекти и предузетници услугу одношења кабастог отпада могу користити кад год имају потребу за тим и по изузетно повољним ценама, а услуга се наплаћује по кубном метру однетог отпада и броју утрошених сати. Све информације о ценама и услугама „Градске чистоће” доступне су и на сајту: www.gradskacistoca.rs.

ЈКП „Градска чистоћа” подсећа суграђане да грађевински отпад попут шута не спада у кабасти отпад. Одношење шута је услуга која се плаћа у складу са ценовником ванредних услуга „Чистоће”, а за сва физичка лица обезбеђени су бесплатни џакови за шут.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Измена траса појединих линија јавног превоза

Следећа вест

Весић: Београд расписао тендере за реконструкцију једног музеја и два позоришта у једном дану

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *