Весић: Белеф се завршава концертом светске звезде Пласида Доминга

Нема коментара Share:

17.08.2021.
Заменик градоначелника Горан Весић најавио је да ће се овогодишњи Белеф завршити концертом велике светске звезде Пласида Доминга, који ће се одржати 8. септембра на отвореном стадиону „Ташмајдан”.

– Белеф никада није био богатији до ове године. Одржано је више од 50 концерата, 46 представа и више од 20 програма за децу. Фестивал се затвара концертом Пласида Доминга, који је један од највећих светских тенора, велика звезда, и Београд и регион заслужују такав концерт – рекао је Весић за Беоинфо.

Заменик градоначелника је додао да је са њим већ потписан уговор, те да ће Доминго већ 5. септембра увече бити у Београду, а дан касније ће одржати пробе.

– Доминго је већ једном гостовао у Београду и то 2014. године у „Комбанк арени”, што је била сензација. Верујем да ће отворени простор сада дати потпуно другу димензију његовом наступу и да ћемо сви уживати – казао је Весић.

Он је прецизирао да ће на концерт моћи да дођу само вакцинисани, они који имају потврду о прележаној корони или они са негативним тестом.

– Желимо да сви који дођу на концерт буду апсолутно сигурни – истакао је Весић.

Београд заслужује највеће звезде, Београд расте и економски и културно и на сваки други начин, поручио је Весић, и најавио да ће се сваке године организовати бар један концерт овако великих звезда.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Грађевинска инспекција затворила градилиште у Малом Мокром Лугу

Следећа вест

Уклањање два сува стабла јавора

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *