Весић: „Бир фест” наредних пет дана уз све епидемиолошке мере

Нема коментара Share:

18.08.2021.
Заменик градоначелника Горан Весић најавио је да данас почиње „Бир фест” на „Ушћу” и да ће ова, иначе највећа манифестација у Београду, трајати наредних пет дана. Почиње, како је прецизирао, спектакуларним концертом „Бијелог дугмета”.

– Од 1977. године и чувеног концерта код Хајдучке чесме нисмо били у прилици да гледамо бесплатно концерт „Бијелог дугмета”, а куриозитет је што ће наступити сва три певача овог бенда. Током „Бир феста” организоваћемо чак шездесет наступа. Као суорганизатор, Град се усагласио са организаторима да се приликом уласка поштују све епидемиолошке мере. Желимо да на нашим догађајима људи уживају, али и да буду заштићени. На концерте ће моћи да уђу они који имају потврду о вакцинацији, потврду о прележаној корони или урађен PCR тест, а за оне који немају ништа од тога код ТЦ „Ушће” биће постављен пункт где ће моћи да ураде брзи антигенски тест. Ово је пример на који начин можемо да организујемо манифестације и срећан сам што Београд овог лета заиста живи – рекао је Весић за РТС, подсећајући да је у оквиру Белефа до сада одржано више од 50 концерата и да 8. септембра на затварање фестивала долази Пласидо Доминго, те да предстоји и „Мјузик вик”. 

Све мере утврдио је Градски завод за јавно здравље, додао је Весић, и позвао посетиоце да уживају у наступима, али и да испоштују прописане мере. 

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Весић: У петак почиње пријављивање за доделу бесповратних новчаних средстава за уџбенике

Следећа вест

У школу уписан рекордан број првака у насељу Лештане

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *