Почела адаптација објеката при Центру за заштиту одојчади, деце и омладине у Звечанској

Нема коментара Share:

20.08.2021.
Радови на сређивању објеката при Центру за заштиту одојчади, деце и омладине у Звечанској су почели, а за ту намену Секретаријат за социјалну заштиту издвојио је 5.000.000 динара, саопштено је из овог секретаријата.

Како се наводи, у питању су столарски и поднополагачки радови за потребе Прихватилишта за децу до три године, Стационара за мајку и дете, као и молерско-фарбарски и керамички радови за потребе РЈ Прихватилишта за ургентну заштиту деце и омладине од злостављања и занемаривања.

Секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић рекла је да је Град Београд – Секретаријат за социјалну заштиту започео адаптацију објеката који су у надлежности овог секретаријата, а налазе се у оквиру наведене установе. Рок за извођење радова је 30 дана од увођења у посао, навела је она и додала да се сходно томе очекује да радови буду завршени почетком септембра.

– Секретаријат за социјалну заштиту редовно улаже у објекте социјалне заштите, водимо рачуна о нашим корисницима, али су нам подједнако важни и услови у којима они и наши запослени бораве. У складу са потребама како корисника тако и запослених отварамо нове објекте, реконструишемо их и адаптирамо постојеће – истакла је секретарка Наташа Станисављевић.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Прекид у снабдевању корисника топлом водом из топлане „Вождовац”

Следећа вест

Извештаји са депоније у Винчи и о квалитету ваздуха

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *