Измена траса линија јавног превоза током радова у Борској

Нема коментара Share:

20.08.2021.
Током извођења радова на редовном одржавању у Борској, на делу од зоне раскрснице са Варешком улицом (Велизара Станковића) до зоне раскрснице са Челебићком у Раковици, од 21. до 27. августа доћи ће до промена у раду појединих линија јавног превоза. За време ових радова доћи ће до потпуног затварања коловоза у Борској, па ће возила са линија јавног превоза саобраћати на следећи начин:

Линијe 47, 50, 59, 94 и Е5 – возила ће у оба смера саобраћати трасом: Борска – Варешка – Челебићка – Борска и даље редовним трасама;

Линије 54 и 502 – возила ће у смеру према Макишу и Орловачи саобраћати редовним трасама, док ће у смеру према Миљаковцу 1 саобраћати улицама: Борском, Челебићком, Прве шумадијске бригаде, Петра Коњовића, Српских ударних бригада, Борском, Варешком, Челебићком и даље редовном трасом до терминуса „Миљаковац 1”;

Линија 505 – возила ће у смеру према терминусу „Миљаковачке стазе” саобраћати скраћеном трасом од окретнице „Миљаковац 1” Улицом борском, док ће у смеру према Миљаковцу 1 саобраћати трасом: Борска – Челебићка – Прве шумадијске бригаде – Петра Коњовића – Српских ударних бригада – Борска – Варешка – Челебићка и даље редовно до терминуса „Миљаковац 1”.

Линија 505Л – возила ће у оба смера саобраћати улицама Велизара Станковића, Варешком, Челебићком, Борском и даље редовним трасама.

Возила ће на измењеном делу трасе користити сва постојећа стајалишта јавног превоза. 

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Планирани радови на водоводној мрежи

Следећа вест

Грађевинска инспекција затворила три градилишта на Врачару

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *